NOTICIAS:


La CNT de Barcelona diu NO al “Desafío 2013″! a les portes de la seu del Grup Vips

Un grup de militants de CNT Barcelona s’ha concentrat aquest divendres 14 de desembre a la seu de les oficines del Grup Vips a Barcelona en protesta per les pràctiques abusives que la cadena de restaurants Ginos, pertanyent a aquest grup d’empreses, realitza amb els treballadors. Ginos arriba a amenaçar els treballadors fins i tot amb l’acomiadament. Llegir-ne més

---{}---


[Solidaritat Madrid] Sentència favorable al judici contra la UNED

El jutge ha declarat la nul·litat de la sanció de 18 mesos de suspensió d´ocupació i sou que la UNED imposava a la nostra companya Tania, delegada de CNT a la UNED, a Madrid. El motiu de l’ acusació era desllealtat a l’ institució. Així mateix, el jutge ha revocat una segona sanció, de 3 anys de suspensió d’ ocupació i sou, que la UNED imposava a Tània, aquest cop per fer servir indegudament dades que coneixia amb motiu del seu càrrec com a periodista Llegir-ne més

---{}---


[Cornellà] En una Conferencia de Militantes, la CNT debate y perfila sus tácticas sobre Acción Sindical y Social

Llegir-ne més

---{}---


Els treballadors a Ginos han de triar entre perdre condicions o ser acomiadats

Ginos està amenaçant doblement als treballadors: en primer lloc els insta a signar un annex al contracte de treball que implica l’acceptació d’una sèrie de mesures equiparables a cedir a l’empresa el poder ningunearte a plaer i per dret. En el cas de negar-se a signar aquest annex, els treballadors són amenaçats amb l’acomiadament. Llegir-ne més

---{}---


La CNT de Barcelona es solidaritza amb els treballadors en vaga indefinida a IMESAPI

Des de la CNT de Barcelona mostrem el nostre suport als treballadors de IMESAPI de Barcelona i Granollers, en vaga indefinida des de el 3 i 4 de desembre respectivament. Llegir-ne més

---{}---


La CNT de Barcelona valora positivament el seguiment de la vaga general del 14-N tot i que l' impacte és encara insuficient

La valoració de la jornada de Vaga General del passat 14 de novembre per part de la CNT de Barcelona és positiva en rel•lació al seguiment de la mateixa a tots els sectors productius.   Però la CNT no entèn la vaga com una finalitat en si mateixa, sinó com una eïna per tal d´assolir un objectiu. L’ objectiu no consisteix en aturar la producció i el consum durant 24 hores, sinó durant el temps que calgui per tal d’enderrocar la darrera reforma laboral i totes les mesures econòmiques i socials que actualmente patim i que ataquen els interessos més bàsics de la classe treballadora, debilitant-la de forma clara en els centres de treball.

Llegir-ne més

---{}---


La CNT de Barcelona es solidaritza amb les persones detingudes, imputades i ferides durant la jornada de vaga general del 14-N

CNT Barcelona vol mostrar solidaritat amb les persones que durant la jornada de vaga general del 14-N van ser detingudes o imputades, així com amb totes aquelles que van resultar ferides com a conseqüència del desplegament policial que va acompanyar a totes les demostracions del malestar de la clase treballadora que durant la jornada van tenir lloc a Barcelona, Catalunya i a tot el territori espanyol i europeu Llegir-ne més

---{}---


14-N, manifestació alternativa unitària: NO DEVEM, NO PAGUEM

ATUREM L´EUROPA DEL CAPITAL!
No devem, no paguem


14 -N, manifestació alternativa unitària: 18:00h. a Jardinets de Gràcia.
Llegir-ne més

---{}---


Jornada de Vaga General a la ciutat de Barcelona el 31 d´octubre

Durant la jornada de Vaga General que el sindicat CNT de Barcelona va convocar en aquesta ciutat el 31 d´octubre, una dotzena de militants  van concentrar-se a diferents piquets  durant el matí abans de dirigir-se cap a la Plaça de Catalunya, al centre de Barcelona. Aquí va formar part del Piquet Central conjuntament amb altres sindicats i col•lectius socials, que va recórrer alguns comerços propers a la plaça fins que davant la possibilitat de càrregues policials aquest sindicat va decidir desconvocar. La jornada va continuar a la tarda amb una manifestació, també conjunta, que va començar a l´Arc de Triomf i va acabar als Jardinets de Gràcia, passant previament per la seu de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Llegir-ne més

---{}---


31 d´octubre: tothom a la vaga!

CNT – AIT,  juntament amb CGT Barcelona, COS i Coordinadora Laboral i de Suport Mutu del 15 M, durem a terme diferents actes conjunts, tots ells de carácter reivindicatiu, durant la jornada de vaga del 31 0 que aquestes organitzacions hem convocat.

Segueix la jornada de vaga per twitter a través del hashtag #cntvaga31O o mitjançant el nostre facebook.

Llegir-ne més

---{}---

AGENDA:


Nova web de CNT Barcelona

 
Hem inaugurat la nova web del sindicat. Podeu visitar-la a http://cntbarcelona.org/

O fent clic a sobre la imatge.

---{}---


Manifestació-míting al barri barceloní de Nou Barris, 6 octobre 10:30h

Des dels Sindicats de la CNT-AIT de Barcelona i Cornellá us volem informar que el proper dissabte dia 6 d'octubre es realitzarà una Manifestació-míting al barri barceloní de Nou Barris amb motiu del compromís d'aquest sindicat a continuar la lluita contra la Reforma Laboral i les Retallades Socials imposades pel Govern Central i la Generalitat.

Llegir-ne més

---{}---


Debat: "Anarquisme i alliberament nacional" + Festa: Selector Frijolo Brown (6 d'octubre)

Llegir-ne més

---{}---


Festa Solidaria al Underground. Dv 14-S

Llegir-ne més

---{}---


Amadeu Casellas notificat per a entrar a presó!!

SOLIDARITAT URGENT!!

Fax per la llibertat d'Amadeu Casellas: http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/450959/index.php

Cafeta Solidària i Xerrada amb l'Amadeu Caselle, Dimecres 1 d'agost de 2012 a les 18:30h
Hypernoika. C/Riereta nº5, El Raval, Barcelon: http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/450941/index.php

Llegir-ne més

---{}---


La CNT homenatgea el 19 de juliol de 1936 amb una jornada plena d'història.

El passat dijous 19 de juliol es cumplien 76 anys del triomf de la classe obrera davant els militars feixistes que volien alçar-se contra la República. Aquest triomf va tenir el seu inici als carrers barcelonins i és per això que la CNT va sortir de nou a aquests carrers en l´ aniversari d´aquesta jornada històrica.

Llegir-ne més

---{}---


Fiesta en Solidaridad con la Sección Sindical de CNT en el 061 - Viernes 22 de junio

Lamentablemente, los conciertos programados no podrán realizarse, pero se hará la fiesta en beneficio de la Sección Sindical


Viernes 22 de junio

Llegir-ne més

---{}---


Comunicado de CNT Badalona respecto a la detencion de 6 compañeros

Ayer volvimos a vivir otro episodio más de esta larga historia represiva, ya son más de cien detenidos, casi cincuenta imputados, además de los miles de identificados y vigilados tras la última huelga genera. Esta vez ha vuelto a tocar el turno a Badalona, donde la mañana comenzó con grupos de Mossos de paisano esperando a la puerta de las casas de varios compañeros para detenerlos, con toda la parafernalia y la puesta en escena pensada para atemorizar y señalar a los compañeros de cara al vecindario. Pasamontañas, esposas, carreras, gritos, sirenas… fueron ingredientes comunes de cuatro detenciones que podrían haberse simplificado con una citación en un sobre, si su objetivo hubiese sido únicamente imputar a los compañeros por unos hechos ocurridos meses atrás.

Llegir-ne més

---{}---


CNT en pie nuevamente contra GINOS

Hace aproximadamente un año, la CNT ya se concentró ante las puertas del Restaurante GINOS en el C.C. LA  MAQUINISTA para denunciar el acoso laboral al que los responsables del Restaurante sometían a nuestra delegada. El resultado: los tres responsables fueron cesados .

Ahora, nuevamente, la CNT se pone en pie contra GINOS, esta vez para luchar por la readmisión de uno de nuestros delegados en el restaurante del C.C. SPLAU en Cornellà, despedido por acumulación de faltas que la empresa considera “ muy graves” como por ejemplo entrar silbando a la cocina o negarse a hacer horas extras sin que se las paguen. La dirección de la empresa, desde un primer momento, ha sido cómplice del acoso al que el gerente de esta unidad  venia sometiendo a nuestro compañero y lo ha sido también de este despido, siempre fiel a la actitud prepotente y represiva que la caracteriza.

Llegir-ne més

---{}---


Jornada d'homenatge: 19 Juliol. Revolució a Barcelona

El proper dijous 19 de Juliol es compleixen 76 anys del triomf de la classe obrera barcelonina contra els militars feixistes, després de l'alçament militar del General Franco. En aquesta data, els obrers organitzats als barris en comitès de defensa de la CNT, juntament amb altres organitzacions antifeixistes i revolucionàries, van aturar a les tropes feixistes als carrers de Barcelona. És, sens dubte, una data històrica per al moviment obrer, no tan sols per haver vençut l'alçament militar, cosa mai vista al moviment obrer peninsular, sinó també perquè va ser l'inici de l'expropiació obrera, l'organització assembleària, les col·lectivitzacions, és a dir: la revolució social a Catalunya, València i Aragó.

Llegir-ne més

---{}---