Plus Suermercados l'acomiadada per ser mare treballadora

Plus SuperexplotadoresLi notifiquen la proposta d'acomiadament en menys de 48 hores de guanyar una sentència que ratificava el seu dret a tenir un torn adequat per a cuidar a la seva filla.  • Acorralada, perseguida i finalment acomiadada per ser mare treballadora
  • Va començar el calvari amb Plus Supermercados quan va tenir amb 25 anys a la seva filla
  • Li notifiquen la proposta d'acomiadament en menys de 48 hores de guanyar una sentència que ratificava el seu dret a tenir un torn adequat per a cuidar a la seva filla

Llegir-ne més

---{}---


La Propuesta de reforma laboral del Gobierno: más precariedad e inseguridad para los trabajadores

A continuació publiquem l'article que la Secretaria d'Acció Sindical del Secretariat Permanent del Comité Nacional de la CNT ha redactat sobre la nova reforma laboral que s'acosta. Llegir-ne més

---{}---


Finalitzat el conflicte amb Euskal Basea S.L. (Sagardi)

Recentment, informàvem des la plana web d'aquest Sindicat de la creació d'una nova Secció Sindical al sector de la hosteleria, en concret a l'empresa Euskal Basea S.L. que controla diverses franquícies de la cadena de tavernes vasques Sagardi.

També vàrem informar com pocs dies després de legalitzar la Secció Sindical l'empresa va respondre acomiadant a la nostra companya Cristina, delegada de l'esmentada Secció Sindical.

Fruit de la pressió sindical que s'ha exercit des del SOV de Barcelona i la resta de Sindicats de la Confederació, en menys de dues setmanes s'ha aconseguit que l'empresa baixi del burro i readmeti a la nostra companya Cristina.

La nostra activitat anarcosindicalista, emprant l'acció directa i la solidaritat entre treballadores ha estat l'eina més eficaç alhora de solucionar el conflicte, si bé és cert que judicialment l'empresa no tenia massa a favor seu.

Des del Sindicat d'Oficis Varis de Barcelona de la CNT-AIT felicitem a la nostra companya Cristina, i animem a la resta de treballadors i treballadores de l'empresa a organitzar-se dins la Secció Sindical. Hem demostrat que la unió fa la força, i si tants pocs treballadors hem aconseguit tant en tant poc temps, què seran capaços d'aconseguir la plantilla sencera defensant els seus drets?

Llegir-ne més

---{}---


Un error històric

A continuació, reproduïm l'article d'opinió que ha aparegut avui a www.elmundo-eldia.com, escrit per Miquel Lopez Crespi.

Llegir-ne més

---{}---


Dessallotjada aquesta nit l'acampada dels treballadors de Parcs i Jardins

Ahir a la nit els treballadors de Parcs i Jardins es trovaven acampats a la ciutat, dins el conjunt de movilitzacions que porten a terme des de fa temps.

Aquesta nit l'Ajuntament els ha dessallotjat, fent gala del seu gran talant social i d'esquerres.

Des d'aquí animem a no decaure als companys de Parcs i Jardins, i volem fer una crida a la ciutadania en general a recolzar les movilitzacions que aquests treballadors porten a terme contra la privatització de la gestió de Parcs i Jardins de la ciutat de Barcelona.

Llegir-ne més

---{}---


El verd públic seguirà essent nostre! No a la privatització!

Els treballadors i treballadores de Parcs i Jardins segueixen lluitant contra la privatització de la gestió del verd públic de la ciutat de Barcelona.

Des d'aquí seguim recolzant-los.

NO A LA PRIVATITZACIÓ!

Llegir-ne més

---{}---


Dinar solidari amb el Sindicat d'Hospitalet de Llobregat de CNT-AIT

Els companys i companyes d'Hospitalet tenen que fer front a una gran despesa económica provocada per una forçosa reparació del seu local. Per aixó realitzarem un dinar solidari el dissabte 22 d'octubre. Llegir-ne més

---{}---


Jornada de lluita obrera, reivindicació social, autogestió i cultura

Dissabte 15 d'octubre, al local del Sindicat d'Oficis Varis de la CNT-AIT de Figueres i comarca, jornades de lluita obrera, reivindicació social, autogestió i cultura Llegir-ne més

---{}---


el centre de l'avern i de la persecusió laboral, epecialistes en amargar la vida. Si entres, prepara't! BOICOT A EOLIA 2005!

Des del sindicat d'Oficis Varis de la CNT de Barcelona, volem denunciar públicament a l'empresa Eolia 2005, que ha despedit a la nostra companya Olga injustament. Tot i que reconeixen la improcedència de l'acomiadament, només pretenen parar una part irrisòria del que li correspondria per un acomiadament d'aquestes característiques. Però auqest no és l'objectiu de la nostra companya. Ella l'únic que vol és readmesa, doncs s'entén que ha deixat molt de teps i esforços a la botiga, per ara ser tractada d'aquesta forma per una empresària que la despatxat per una qüestió de gelosia professional d'altres dues treballadores, que no han dubtat amb assetjar-la moralment i fer-li la vida impossible.S'excusa adduint la situació econ+omica de l'empresa, però la veritat és que s'ha pretès desfer-se d'un problema de desavinences entre els seus treballadors/es per la via ràpida. Hem intentat dialogar i intentar arribar a un acord amb la Sra. Elena Serrano Villena, la responsable d'Eolia 2005, i també hem estat en contacte amb el seu representant legal, però es neguen a admetre la nostra justa reivindicació, tot i reconèixer que la causa de l'acomiadament és les ja esmentades desavinences. Per això, ens veiem obligats/es a iniciar aquesta campanya informativa i de boicot de cara a la opinió pública i demanem que, mentre que la Sra. Elena Serrano no reconsideri la seva nefasta decisió, es desisteixi de consumir els seus productes i serveis per ensenyar-li que la classe treballadora-"consumidora" no perdona aquest deplorable comportament empresarial. La Sra. Elena Serrano sembla que té por a les seves treballadores més recalcitrants. Ara li toca tèmer a la nostra companya perquè, Olga amb tot el nostre suport, no desistirà ene els seus esforços fins que sigui readmesa i que els seus legítims drets laborals i salarials siguin respectats per la Sra. Elena Serrano i les seves despòtiques compaqnyes admetin els seus errors. ¡READMISIÓ DESPATXADA! ¡PER LA DIGNITAT DE LA CLASSE TREBALLADORA! CNT-AIT, LA TEVA DEFENSA

---{}---