Van 65 días de Huelga

Y hoy nos manifestamos en Sitges, en la reunion del foro economico que tenia como invitado a Juan Roig, dueño de Mercadona, entre otros.

Llegir-ne més

---{}---


Actes de Solidaritat amb la vaga indefinida de Mercadona a l'Ateneu del Xino

Aquest divendres 26 de Maig de 2006 a les 21h a l'Ateneu del Xino (c/ Robadors 28), el Sindicat d'Oficis Varis de Barcelona de CNT-AIT amb la col·laboració de l'Ateneu organitza una Nit de Solidaritat amb la Vaga de Mercadona que ja porta més de 2 mesos.

Llegir-ne més

---{}---


CNT-Mercadona: Nota de prensa

Huelga Mercadona - Barcelona

Despierta indignación internacional las amenazas de deportaciones de huelguistas de Mercadona y la prohibición de todas sus manifestaciones

  • Convocan para mañana una concentración en el Consulado General de España en Manchester para denunciar el maltrato a estas personas inmigradas

La decisión de la Generalitat de Catalunya de prohibir todas las manifestaciones a trabajadores de Mercadona en huelga en Barcelona, otras amenazas de deportaciones a sus países de huelguistas y la continua persecución hacia ellos despierta la indignación en otros países. En Manchester (Gran Bretaña), Italia y Argentina preparan movilizaciones ante consulados, embajadas e Institutos Cervantes.

Llegir-ne més

---{}---


CNT-Mercadona: Solidarity with the Strike!

¡URGENT CALLING!
¡URGENT CALLING!
¡URGENT CALLING!

TWO MONTH ON STRIKE!

To all of the libertarian movement of the world and to all anarchosyndicalists in the world, this is an emergency calling for economic solidarity for the comrades from the supermarkets Mercadona, who have proclaimed temporally unlimited strike which cumplies nearly one month.

Llegir-ne més

---{}---


CNT-Mercadona: Nota de prensa

Dos mesos de vaga indefinida

Demà es celebra el judici contra Mercadona per la readmissió de dos treballadors acomiadats al Centre Logístic

  • L'acomiadament dels treballadors han estat un dels desencadenants de la vaga indefinida que CNT manté des de fa més de 2 mesos.

El judici, aplaçat per no asistir la fiscalia tal i com s'havia solicitat per part dels treballadors, es celebra després d'una jornada estatal de protesta contra l'assetjament laboral a Mercadona convocada per CNT.

Sigue leyendo para una versión en castellano...

Llegir-ne més

---{}---


El col·lectiu Negres Tempestes organitza una cafeta per a la Caixa de Resistència

El col·lectiu Negres Tempestes ens han fet arrivar la seva solidaritat, convocant el proper diumenge, 21 de maig de 2006 a les 19h al CSA Can Vies (c/ Jocs Florals, 42 Sants. BCN).

Des d'aquí manifestar el nostre agraïment. La solidaritat dins el món llibertari és la nostra millor arma!

Llegir-ne més

---{}---


Trabajadores de Mercadona cumplen cincuenta días de huelga indefinida, una de las huelgas más largas que ha vivido Barcelona

50 D?AS DE HUELGA INDEFINIDA 50 D?AS DE LUCHA Y DIGNIDAD

AHORA M?S QUE NUNCA - ¡¡SOLIDARIDAD ECONÓMICA!!

APOYANOS

Hoy los trabajadores de Mercadona llevan medio centenar de días en huelga, comenzó la huelga a finales del mes de Marzo. Una huelga que hasta ahora la incidencia es baja dado que la empresa ha traído unos cien esquiroles al centro mas otras vulneraciones del derecho a huelga que CNT ha puesto en manos del juzgado.
Escucha la entrevista con motivo de los cincuenta días en huelga indefinida, realizada por RadioKlara. Puedes descargarla en este enlace (comenta todas las prácticas represivas y de tortura que existe en Mercadona) Llegir-ne més

---{}---


La solidaritat dels companys de la CNT-AIT de Manresa al conflicte de MERCADONA està començant a donar els seus fruïts a la premsa

Ahir diumenge, la edició del diari regional Regió 7 va fer ressó de les concentracions dels companys manresans a un dels establiments de Mercadona, de la lluita estatal que està portant a terme la CNT en el conflicte contra la vulneració dels drets laborals en aquesta empresa, i la referència a que la continuïtat de les accions seguirà mentres segueixi la vaga indefinida al Centre Logístic Ayer domingo, la edición del periódico regional Regió 7 hizo referencia a las concentraciones de los compañeros de Manresa en uno de los establecimientos de Mercadona, de la lucha estatal que está llevando a cabo la CNT en el conflicto contra la vulneración de los derechos laborales en esta empresa, y la referencia a que la continuidad de las acciones seguirá mientras siga la huelga indefinida en el Centro Logístico Llegir-ne més

---{}---


Van 45 días de HUELGA

Llegir-ne més

---{}---


Ayer en Sants

Llegir-ne més

---{}---


Van 43 días de HUELGA.

Fotos de la manifestación del 1 de Mayo. Llegir-ne més

---{}---


CNT-Mercadona: Próximas manifestaciones para mayo

BARCELONA:

  1. Els divendres dies 5, 12 i 19 de maig a les 18h amb el següent recorregut: Pça. Espanya, Carrer de Sants fins el Carrer Badal.
  2. Els dissabtes dies 6, 13 i 20 de maig a les 12h amb el següent recorregut: Pça. Universitat, Pelaio, Fontanella, Via Laietana i Pça. Sant Jaume.
  3. Els dilluns dies 8, 15 i 22 de maig a les 18h amb el següent recorregut: intersecció / Valencia amb Avda. Meridiana, c/ Valencia fins la intersecció amb Avda. Diagonal.
  4. Els dimarts dies 9, 16 i 23 de maig a les 11h amb el següent recorregut: intersecció c/ Valencia amb Avda. Diagonal, per c/ Valencia, fins la intersecció amb la intersecció amb Passeig de Gràcia i baixar per Psg. de Gràcia fins Pça. de Catalunya.

SANT SADURN? D'ANOIA:

  • Els dijous dies 11, 18 i 25 de maig a les 21h amb el següent recorregut: Rambla de la Generalitat, C-243B i finalment el Centre Logístic de Mercadona al municipi.

Llegir-ne més

---{}---


Solidaritat l'1 de maig a Igualada

Llegir-ne més

---{}---