Movilitzacions contra les presons, els CIE i contra el Judici a Ruben i Ignasi

Aquest cap d'any, no oblidem les preses i els presos socials ni polítics. No hi haurà llibertat mentre no hi hagi justícia, no hi haurà justícia mentre hi hagi desigualtats.

Reproduïm, a continuació, la convocatòria de la Marxa contra les Presons i els CIE, i les convocatòries per a les movilitzacions contra el Judici a Ignasi i Ruben.

CNT-AIT Barcelona
Secretaria d'Acció Sindical i Social

Llegir-ne més

---{}---


El Boicot a les Eleccions Sindicals, surt efecte a Eurocen

La CNT-AIT portem denunciant la realitat de les Eleccions Sindicals, des dels Pactes de la Moncloa l'any 1977. Allí, es va signar un cop molt gran contra la Classe Treballadora i les seves pròpies lluites en confrontació directa amb el Capital. L'Estat, un cop més legitimava i potenciava un "sindicalisme" reformista que atemtava a la llibertat sindical intentant deixar fora de joc a les Seccions Sindicals i una manera d'organitzar-se basada en l'assamblearisme i l'acció directa.

Llegir-ne més

---{}---


Crida en solidaritat amb la Manifestació de 21 de gener de les Empreses en Conflicte a Catalunya

Barcelona, 22 de desembre de 2006

Per una solució justa als conflictes laborals! Manifestació 21 de gener, 12 h, Plaça Universitat, Barcelona.

La CNT-AIT de Barcelona fa una petició de solidaritat a secundar la manifestació del 21 de gener de 2007, convocada per les empreses en conflicte a Catalunya.

La movilització ha estat organitzada en diverses assamblees desde les empreses en conflicte de SEAT, Mercadona, Iberia, Parcs i Jardins, Codex, Tallers de la Vanguàrdia... Els treballadors reclamen la resolució justa de tots els conflictes que tenim actualment a Catalunya, per afrontar la solució han decidit organitzar-se per practicar l'Ajuda Mútua i la Solidaritat de Classe. Des de CNT, on estem secundant les vagues dels treballadors i treballadores a Mercadona i Codex, entenem que aquest és un pas molt important en l'evolució dels conflictes existens a Catalunya i un pas més en l'organització de la Classe Treballadora.

Llegir-ne més

---{}---


[Mercadona] Unas 60 personas asistieron a la manifestación convocada por CNT de Cataluña en Barcelona.


¡Es URGENTE para los gastos de la huelga, que son bastantes, no olvidarse de la caja de resistencia! ¡SOLIDARIDAD! 2100 - 1183 - 35 - 0100505773 (La Caixa)


La manifestación, con una asistencia de unas 60 personas, inició la tarde del Sábado en Selva de Mar con Diagonal con el enésimo y repetido acto caciquil de la mano de Seguridad Ciudadana de la Generalitat Catalana. Obligando a manifestarse a la gente en la acera con los coches circulando con normalidad, suponiendo eso un acto, a parte de represivo, irresponsable ya que pone en riesgo a la ciudadanía al implicarla a pasear por una acera de 3 metros de ancho con una manifestación de 4 personas por metro cuadrado (en la acera apretados/as), obligando así a los vecinos pasear por la carretera, mientras que para cumplir las imposiciones de Izquierda Unida / ICV debemos estar en la acera. Una vez más los manifestantes en la acera y los viandantes en la carretera. El mundo del revés. La manifestación terminó en las Ramblas de Poble Nou, junto a un Mercadona donde informamos del conflicto, y muy especialmente a los clientes informamos del estado de salud en la que quedó nuestro compañero que fue brutalmente apaleado por cinco criminales, que lo dejaron tendido en el suelo en un charco de sangre, todo por ser trabajador y huelguista de Mercadona, según le gritaban mientras le apaleaban y le propinaban patadas en todo el cuerpo. Llegir-ne més

---{}---


[CNT-Codex] Nota de premsa

Nota de premsa
Barcelona, 16 de desembre de 2006

Vaga d'Arqueòlegs

Els arqueòlegs han reivindicat avui la fi de la precarietat laboral al sector

  • Els treballadors de Codex, l'empresa del sector més gran a Catalunya, s'han manifestat a la ciutat de Tarragona per a reivindicar la fi de les pràctiques ilegals
  • A l'Anfiteatre Romà de Tarragona s'ha desplegat una pancarta de 10 metres denunciant la situació laboral al sector i a l'empresa.

CNT s'ha manifestat avui a la ciutat tarraconina, seu de l'empresa Codex, tant a l'Anfiteatre Romà on s'ha desplegat a les grades una pancarta de 10 metres reclamant la fi de l'explotació laboral a l'empresa, i per la dignificació de la professió d'arqueologia. També s'han concentrat a les portes dels establiments que l'empresa té al casc antic de venta al públic per a demanar-ne el boicot.

Llegir-ne més

---{}---


ATENCIÓ: CANVI ASSESSORIES LABORALS

Us informem que, a partir de la setmana que ve, les assessories laborals i jurídico-sindicals que oferim des de CNT-AIT Barcelona de forma gratuïta passaran a ser tots els dimecres a les 19,30h.

Llegir-ne més

---{}---


La CNT denuncia que Mercadona va contractar 189 treballadors durant la vaga i els va allotjar a Martorell

¡Es URGENTE para los gastos de la huelga, que son bastantes, no olvidarse de la caja de resistencia!

¡SOLIDARIDAD!

2100 - 1183 - 35 - 0100505773 (La Caixa)


SANT SADURN? Mercadona hauria vulnerat el dret a vaga dels seus treballadors, si es confirma la denúncia que ha interposat la CNT al jutjat de Barcelona. Segons el sindicat, tenen proves que l’empresa va contractar 189 persones vingudes de fora durant el temps que va durar la vaga, i que els van allotjar en un hotel de tres estrelles de Martorell. El judici serà el 9 de gener. Llegir-ne més

---{}---


Mercadona. Roig, ¡la llevas clara con CNT!

El pasado sábado 2 de diciembre se efectuó otro piquete informativo en un Mercadona de la isla de Tenerife. Mercadona Llegir-ne més

---{}---


16-Desembre: Manifestació Solidaritat amb la vaga CNT-Mercadona

Llegir-ne més

---{}---


Mercadona. Charla huelguistas en Córdoba

Dentro de las jornadas de la inauguración del nuevo local de CNT en Córdoba, en la segunda charla de las jornadas, estuvieron dedicadas al conflicto que el sindicato mantiene con Mercadona, concretamente a la huelga que varios compañeros de la sección sindical de CNT en el centro logístico de Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona) mantienen desde hace meses. MercadonaContamos con la presencia de tres compañeros de la sección sindical y del secretario de acción sindical del Comité Nacional. Se hizo un recorrido por el conflicto desde el inicio y las causas que lo provocaron, hasta la organización de la sección sindical y la convocatoria de la huelga, primero indefinida y en la actualidad intermitente, repasando también la situación de los distintos juicios pendientes. Llegir-ne més

---{}---