El proper dissabte 9 de febrer...

Llegir-ne més

---{}---


Judici contra el CSA Can Vies vist per senténcia

Comunicat del CSA Can Vies sobre el judici de dijous

Llegir-ne més

---{}---


Finalitza el conflicte de Frape Behr

Els treballadors de Frape Behr en Assemblea General van acceptar dimarts 22 de gener a la nit l'ERO parcial que l'empresa va fer arrivar per mitjà de la Generalitat de Catalunya. Tot i respectar la decissió de l'Assemblea General, la CNT ha estat l'únic Sindicat que finalment no ha signat l'ERO imposat.

Des del Sindicat publicarem els propers dies una valoració del conflicte i com ha finalitzat.

Llegir-ne més

---{}---


Finalitza el tancament patronal a Frape mentre segueix la vaga

Economia / ERO de Frape

Nota de premsa
Barcelona 21/01/2008

  • Avui al matí s'ha aixecat el “lock-out? decretat per l'empresa
  • Els treballadors van finalitzar ahir l'ocupació de la fàbrica

Els treballadors de Frape Behr han abandonat el tancament que venien realitzant des de feia 12 dies, després que l'empresa anunciés que aixecava el decret de “lock-out?.

Llegir-ne més

---{}---


[Sants] Aturem la demanda de Can Vies!

Can Vies és pel Barri, els treballadors volem Can Vies a Sants, Sants vol que Can Vies es quedi... qui vol destruir Can Vies, doncs? Els mateixos que ens reprimeixen o ens exploten al nostre lloc de treball, aquells que especulen amb un dret inherent com és l'habitatge... en definitiva, els mateixos que fan les nostres vides més difícils.

Els propers dies 24 i 25 hi ha el judici per la demanda que TMB va interposar contra el CSA Can Vies, hi haurà activitats durant el judici i la nostra organització hi donarà suport.

Avui a la tarda hi haurà un acte en el que les organitzacions que han donat vida al CSA, diran la seva sobre el procés. Us hi animem a anar-hi.

Llegir-ne més

---{}---


[Frape] Crónica del encierro en la Catedral de Barcelona

11 trabajadores de Frape Behr se encerraron el miercoles 16 de enero en la Catedral de Barcelona, donde pasaron la noche. Al día siguiente, salieron a las 8h abandonando el encierro por considerar que el objetivo estaba cumplido. A continuación os reproducimos la crónica que el Delegado Sindical de CNT ha publicado en el Blog de la Sección Sindical.

Llegir-ne més

---{}---


Se suspenden las acciones en el conflicto de VAW-Arvato

Desde este Sindicato, queremos informar al resto de la Organización que se suspenden las acciones de protesta en soldiaridad con el conflicto sindical que veníamos manteniendo con la empresa VAW-Arvato.
Debido a las negociaciones que se han iniciado entre Sindicato y Empresa consideramos el conflicto en vías de solución, motivo por el que se declara la suspensión de toda actividad sindical al respecto, así como solicitamos el resto de la Confederación suspendan también las suyas.

Agradecemos todo el apoyo y solidaridad recibidos.
Seguiremos informando.

¡Salud!

CNT-AIT Barcelona

Llegir-ne més

---{}---


11 treballadors de Frape s'han tancat aquest vespre a la Catedral

Avui, treballadors de Frape Behr han protagonitzat avui una nova acció acordada per l'Assemblea de Treballadors. En aquesta ocasió, mentre una concentració convocada des del Comitè de Suport als Treballadors de Frape Behr aglutinava a unes 100 persones entre treballadors de la plantilla, familiars, amics i militants de les organitzacions obreres i socials convocans, un grup d'11 treballadors han entrat a la Catedral de Barcelona.

Llegir-ne més

---{}---


Solidaritat amb els autobusos de TMB

Des de CNT-AIT Barcelona volem mostrar el nostre suport als treballadors dels Autobusos de TMB, que porten lluitant per una millora en les seves condicions laborals, en concret: assolir 2 dies de descans setmanal.

Llegir-ne més

---{}---


Segueix el tancament a Frape sense tenir una resolució al “lock-out?

Economia / ERO de Frape

Nota de premsa
Barcelona 15/01/2008

  • Aquesta tarda es concentraran a la fàbrica en un acte de suport

Els treballadors de Frape Behr segueixen les seves mobilitzacions, després de 6 dies d'ocupació a la fàbrica per part de 50 companys que es van ocupar-la per evitar el tancament forçós de la direcció.

Llegir-ne més

---{}---


Antecedentes y situación actual del conflicto que mantienen los trabajadores con la multinacional Frape-Behr

Comunicado de la Asamblea de Trabajadores de FRAPE-BEHR Llegir-ne més

---{}---


Solidaridad con la lucha de Frape Behr

Para socorrer económicamente a los compañeros de Frape Behr en lucha, se ha creado una Caja de Resistencia desde el Comité de Apoyo a los Trabajadores de Frape Behr. Se han creado bonos de ayuda por 2 euros que iran a la Caja de Resistencia, y que desde CNT-AIT Barcelona distribuiremos.

Llegir-ne més

---{}---


A pesar de los 92 despidos los trabajadores de Frape siguen en lucha

Economía / ERE de Frape

Nota de prensa
Barcelona 11/01/2008

  • Esta mañana se concentraran en Pl. Sant Jaume ante la Generalitat

Desde ayer la empresa viene comunicando los nombres de los 92 despedidos por el ERE parcial impuesto por la Generalitat de Catalunya, la empresa está comunicando individualmente los nombres mediante burofax mientras siguen unos 50 trabajadores encerrados en la fabrica tras el intento de cierre patronal.

Llegir-ne més

---{}---


Boletín de la Coordinadora Nacional de Artes Gráficas, Comunicación y Espectáculos

Vuelve el boletín de la Coordinadora de Artes Gráficas, Comunicación y Espectáculos de CNT.

Llegir-ne més

---{}---


Sigue el intento de cierre patronal, sigue la lucha de Frape

Economía / ERE de Frape

Nota de prensa
Barcelona 10/01/2008

  • Esta noche han pasado unos 50 trabajadores encerrados para evitar el cierre ilegal
  • Los trabajadores se concentrarán nuevamente esta tarde en Treball

Tras el intento de cierre patronal ayer, a pesar de tener 2 horas de trabajo efectivo por turno los trabajadores, los trabajadores de Frape han continuado con el encierro como respuesta. Esta noche han pasado unos cincuenta trabajadores dentro de la fábrica.

Llegir-ne més

---{}---


Se ha declarado el lock-out en Frape Behr

Economía / ERE de Frape

Barcelona 9/01/2008

  • Esta mañana los trabajadores en Asamblea General acordaron un plan de mobilizaciones
  • Cerca de 100 empleados han quedado en la factoría encerrados

La dirección de Frape Behr en Zona Franca ha decretado el Lock-Out, es decir, el cierre patronal unilateralmente de la planta de Barcelona. Mientras sigue sin publicarse la lista de los 92 despedidos que deberán ir a la calle, los trabajadores ven cómo la patronal siempre ha querido imponer su voluntad.

Llegir-ne més

---{}---


La Generalitat ha fet pública la resolució al ERO de Frape Behr

Ahir a la tarda la Generalitat de Catalunya va fer pública la resolució al ERO de Frape Behr, després que els treballadors hagin rebutjat frontalment el xantatge de l'empresa. Concretament ha aprovat un ERO parcial, de 92 llocs de treball, però ni han estat publicats els noms, ni tant sols la indemnització que pertocaria a cada acomiadat (el que fa suposa el mínim legal, i per tant una quantitat inferior a la que l'empresa oferia en l'anterior pla de viabilitat).
A continuació us reproduïm la notícia d'Agències, mentre CNT recorda que seguirà recolzant als treballadors de Frape Behr que venen lluitant contra la deslocalització i pels llocs de treball.

Agència Confederal de Barcelona

Llegir-ne més

---{}---


Fotografies dels treballadors de Frape Behr

Llegir-ne més

---{}---


La plantilla de Frape recrudece sus acciones de protesta mientras crece el apoyo inernacional en todo el mundo

Economía / ERE de Frape

Nota de prensa
Barcelona 03/01/2008

  • Hoy los trabajadores de Frape Behr han cortado la Ronda Litoral
  • En más de 15 países se han realizado protestas por la complicidad de la Generalitat

Esta mañana han cortado los trabajadores la Ronda Litoral, en lo que anuncian nuevas y recrudecidas acciones de protesta a partir de hoy, mientras en más de una quinzena de países organizaciones sindicales de todo el mundo han iniciado una campaña de solidaridad internacional a petición de CNT al inicio del encierro.

Llegir-ne més

---{}---


[CNT-Frape] Reunión del 2 de enero

Nada nuevo bajo el sol.

Llegir-ne més

---{}---