La CNT es va concentrar a les portes de l'Assemblea General de Socis del RACC

La CNT de Barcelona es va concentrar el passat dijous 26 d'abril a les portes de l'Assemblea General de Socis del RACC, en el marc de la seva campanya en contra de l'aplicació de la reforma laboral a l'empresa i l'atenció de trucades d'emergències mèdiques per personal sense la qualificació necessària. Durant la concentració, es va realitzar una roda de premsa en la què va participar també una representació de socis del RACC.

Llegir-ne més

---{}---


1er Maig. Acte Unitari de CNT: Seguim en la lluita

10h del matí, al Parc de les 3 Xemeneies (Av. Paral·el amb ptge. La Canadenca)

Llegir-ne més

---{}---


Comunicado de la CNT de Barcelona en solidaridad con los detenidos

La CNT de Barcelona se solidariza con los vecinos de la ciudad detenidos, así como con el resto de trabajadores y jóvenes, catalanes y navarros, detenidos por la policía en las últimas semanas. Así mismo mostramos nuestro apoyo a la Secretaria de Organización de la CGT Barcelona, detenida en el día de ayer. Consideramos que las detenciones obedecen a directrices estrictamente políticas, y que éstas atentan contra las más elementales garantías democráticas exigibles a un Estado que se autodeclara de Derecho.

Llegir-ne més

---{}---


La secció sindical d’arqueologia de la CNT obre conflicte amb l’empresa Codex S. Coop

El passat dimarts dia 10 d’abril la plantilla de l’empresa d’arqueologia Codex rebé per part del representant sindical de CCOO una nota en la qual s’exposaven un seguit de mesures a seguir per part de la direcció per fer “viable el funcionament” de la mateixa. Aquestes plantegen una profunda reestructuració de les condicions de treball dins l’empresa que des del nostre parer assenten un precedent que tindrà greus conseqüències per a tot el conjunt de treballadors del sector de l’arqueologia catalana i de la resta de l’Estat.

Llegir-ne més

---{}---


Valoración de la CNT de Barcelona de la pasada Huelga General

La Confederación Nacional del Trabajo de Barcelona valora positivamente la Huelga General, con una gran afectación en industria y transporte;  así como un significativo seguimiento en el sector público, comercio y servicios.

Llegir-ne més

---{}---


CNT valora positivament la reunió amb socis del RACC

El passat dimecres 28 de març, representants de la Secció Sindical de CNT de la Central d'Alarmes del RACC i socis del Club van mantenir una reunió en què es va informar detalladament de les denúncies que s'havien fet a les seus del RACC i en les xarxes socials .

Llegir-ne més

---{}---


Sentència del TSJC sobre els increments salarials en el sector de l’arqueologia de Catalunya

Segons ha resolt la sentència 5/2012 del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), davant la demanda d’impugnació interposada per la CNT contra les taules salarials del sector de l’arqueologia de Catalunya per l’any 2010 que en el seu dia acordaren CCOO i la patronal (AEAC – PYMEC), el tribunal ha resolt que procedeix a anul·lar l'esmentat acord ja que aquest, en perjudici dels treballadors, no fou realitzat seguint els criteris que establia el conveni col·lectiu en vigor.

Llegir-ne més

---{}---


CNT aconsella a SIGLA IBÈRICA supervisar als seus gerents en GINOS

El Sindicat CNT de Barcelona vol aconsellar a la Direcció de SIGLA IBÈRICA, i específicament als responsables dels restaurants GINOS, que mantinguin un mínim control del gerents en els restaurants de menjar italià. 

Llegir-ne més

---{}---