Sentència declara improcedents els acomiadaments al 061

El passat 20 de març es va celebrar el judici d'una vintena de treballadors contra les empreses Atento, Qualytel i contra el Sistema d'Emergències Mèdiques, amb motiu dels acomiadaments produïts el passat mes de desembre amb el canvi d'empresa concessionària al servei telefònic d'emergències 061. La recent sentència declara la improcedència dels mateixos i enumera les irregularitats existents en tot el procés.

Llegir-ne més

---{}---


Vaga a Codex contra l'assassinat del conveni d'arqueologia

El passat dimarts 8 de maig la CNT va convocar vaga a l'empresa CODEX com a protesta per les intencions de l'empresa de modificar unilateralment el conveni i acomiadar part de la plantilla.

Llegir-ne més

---{}---


Manifiesto para la libertad de Laura Gómez

Las organizaciones abajo firmantes, que defendemos una sociedad libre, democrática, que garantice los derechos de las personas, de las y los trabajadores, EXIGIMOS la libertad inmediata sin cargos de Laura Gómez, Secretaria de Organización de la Federación Local de la CGT de Barcelona.Los “graves delitos” de que se le acusan, son haber participado el 29M, día de la Huelga General, en una teatralización en la puerta de la Bolsa de Barcelona en la que se quemaron simbólicamente unas cajas con papeles dentro.

Llegir-ne més

---{}---


Crònica dels actes de la CNT l'1 de Maig

A la ciutat de Barcelona, la CNT va celebrar un any més l'1 de Maig a través d'un acte unitari, reivindicant el seu valor com a jornada de lluita i mobilització. Des de les primeres hores, centenars de companys i companyes van començar a reunir-se en l'emblemàtic marc de la Plaça de les 3 Xemeneies, seu de La Canadenca durant la Vaga General de 1919.

Llegir-ne més

---{}---