Aquesta vaga és de totes i la guanyarem! Solidaritza't!

A 71 dies de vaga indefinida els treballadors de la Grua Municipal de Sevilla segueixen lluitant per la seva dignitat i, sobretot, per la dels seus quatre companys acomiadats.

Vaga grua

Col·labora amb la lluita!

CAIXA DE RESISTÈNCIA: 2100 2587 86 0110253165

A 71 dies de vaga indefinida els treballadors de la Grúa Municipal de Sevilla mantenen un conflicte obert amb l'empresa AUSSA i l'Ajuntament de la ciutat. És d'esperar que una empresa miri pels seus propis interessos econòmics i que per tant entri en conflicte amb els interessos econòmics dels seus treballadors, som classes diferents i enfrontades econòmicament i socialment. Per molt que els "sindicats" com CCOO o UGT ens diguin que el millor que podem tenir és aquesta Pau Social que any rera any reafirmen pactant amb la Patronal i el Govern de torn mesures que cada cop ens resten més i més drets. A Sevilla hi ha treballadors i treballadores que han dit prou. Han dit prou a aquesta Pau Social que només fa que donar privilegis a uns pocs i imposar deures a la majoria. Estem amb ells, estem per la emancipació total de la humanitat i aquesta emancipació només serà possible amb l'independència econòmica. Estem molt lluny de tot aixó, però com a mínim a Sevilla els treballadors i treballadors han dit que NO i han entrat en conflicte directe amb la burgesia i la classe política. El Govern Municipal de Sevilla està format per polítics que teòricament són dels treballadors: el Partido Socialista Obrero Español i Izquierda Unida. Uns socialistes, altres comunistes. Però de boca, a la pràctica que és on es conforma la realitat són tant o més agressors de la classe treballadora que la burgesia. Almenys aquests últims ja sabem què és el que volen: els polítics dels treballadors suposadament estan per a defensar-nos... Quedi constància aquí que el SOV de Barcelona no es sorpren d'aquesta actitut de venuts als interessos del Capital local de PSOE i IU i per aixó els acusem. Els acusem de traïdors. A Sevilla es lluita, i aquí ens hi hem de solidaritzar. Col·labora amb la Caixa de Resistència, ajudaràs a que les famílies de AUSSA poguin resistir en la seva lluita. Aquesta vaga és de totes i la guanyarem!

CAIXA DE RESISTÈNCIA: 2100 2587 86 0110253165

Per la dignitat dels i les treballadores! No més drets sense deures, no més deures sense drets! Justícia Social!

Hi ha previst algun acte a BCN?
Cero - 28-07-05 - 18:23

Estem treballant en el tema. Properament anunciarem un acte solid? ri.
afiliat - 28-07-05 - 20:16

One or more comments are waiting for approval by an editor.

  
¿Recordar información personal?

Emoticonos / Textile

Comment moderation is enabled on this site. This means that your comment will not be visible on this site until it has been approved by an editor.

  (Registrar su nombre de usuario / Validarse)

Notificar:
Hide email:

Letra pequeña: Todas las etiquetas html excepto