[Sants] Aturem la demanda de Can Vies!

Can Vies és pel Barri, els treballadors volem Can Vies a Sants, Sants vol que Can Vies es quedi... qui vol destruir Can Vies, doncs? Els mateixos que ens reprimeixen o ens exploten al nostre lloc de treball, aquells que especulen amb un dret inherent com és l'habitatge... en definitiva, els mateixos que fan les nostres vides més difícils.

Els propers dies 24 i 25 hi ha el judici per la demanda que TMB va interposar contra el CSA Can Vies, hi haurà activitats durant el judici i la nostra organització hi donarà suport.

Avui a la tarda hi haurà un acte en el que les organitzacions que han donat vida al CSA, diran la seva sobre el procés. Us hi animem a anar-hi.

Comunicat del CSA Can Vies sobre el desallotjament

El passat 18 d'Abril del 2006, TMB presentà una demanda civil per a iniciar el procés de desallotjament (desnonament per precari) del CSA Can Vies. La intenció de la empresa, propietat en un 50% de l'Ajuntment de Barcelona, és superar el fracàs judicial que li suposà, l'any 1998, l'arxivament de la denúncia penal per usurpació. En aquell moment, el recolzament social fou clau per aconseguir aturar aquell procés i és el mateix suport el què avui aturarà la demanda actual.

El TGV ha comportat l'arribada d'estructures antisocials com és el Calaix de les vies i el pla de remodelació de l'estació de Sants. El conjunt del projecte afecta greument l'estructura històrica i l'arquitectura del barri, així com la seva composició social. Es guanya en superfície comercial, en sól per especular, en quantitats de pisos i hipoteques, i es perd un centre social plenament integrat al barri.

L'encarregat de projectar i executar les obres és l'Ajuntament, ell és el responsable de tirar endavant una operació urbanística que imposa un model de ciutat on s'esclafa la vida quotidiana de les persones que l'habiten.

El dia 24 i 25 de Gener es celebrarà el judici contra Can Vies a l'Audiència provincial de Barcelona al passeig Lluís Companys. Durant tot el dia es farà un acte de suport al què us convidem a assistir.

ATUREM LA DEMANDA
NO AL JUDICI
CAN VIES ÉS DEL I PEL BARRI