Hoy los trabajadores de Frape Behr deberán decidir sobre su futuro

Tras la reunión de ayer entre Generalitat, Empresa, Comité de Empresa y CNT, los trabajadores de Frape Behr en Zona Franca deberan decidir hoy sobre su futuro.

Després de la reunió d'ahir entre Generalitat, Empresa, Comitè d'Empresa i CNT, els treballadors de Frape Behr a Zona Franca hauran de decidir avui sobre el seu futur.

Avui hi haurà Assemblea de Treballadors a la plantilla de Frape Behr - Zona Franca, on hauran de decidir sobre els resultats de la reunió que van mantindre ahir Generalitat, Empresa, Comitè d'Empresa i la Secció Sindical de CNT, a qui se li va negar l'accès a la documentació i a la consulta de les diferents Seccions Sindicals sobre les propostes alternatives a l'ERO de l'empresa; tot i haver-se personat la setmana passada al Sindicat a l'ERO en el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya la setmana passada.

No obstant, els treballadors van demostrar ahir a la concentració que va haver-hi davant del CEMAC que no estan disposats a rendir-se i que seguiran barallant-se per una sortida digna al conflicte, que no serà possible sense la readmissió incondicional dels companys acomiadats.


Tras la reunión de ayer entre Generalitat, Empresa, Comité de Empresa y CNT, los trabajadores de Frape Behr en Zona Franca deberan decidir hoy sobre su futuro.

Hoy habrá Asamblea de Trabajadores en la plantilla de Frape Behr - Zona Franca, en la que deberán decidir sobre los resultados de la reunión que mantuvieron ayer Generalitat, Empresa, Comité de Empresa y la Sección Sindical de CNT, a la que se le negó el acceso a la documentación y a la consulta de las distintas Secciones Sindicales sobre las propuestas alternativas al ERE de la Empresa; a pesar de haberse personado la semana pasada el Sindicato al ERE en el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya la semana pasada.

Sin embargo, los trabajadores demostraron ayer en la concentración que hubo delante del CEMAC que no estan dispuestos a rendirse y que seguiran peleando por una salida digna al conflicto, que no será posible sin la readmisión incondicional de los compañeros despedidos.

Agència Confederal de Barcelona