Vaga del sector públic del 8 de juny de 2010

La CNT-AIT de Barcelona vol donar suport a la convocatòria de vaga a la ciutat de Barcelona del proper dimarts 8 de juny. La CNT-AIT fa una crida als treballadors i treballadores afectats perquè s'uneixen a les manifestacions convocades, així com a la realització del dia de vaga contra la greu retallada social que significa la política econòmica tant del govern català com espanyol.

A la situació actual, amb una taxa d'atur oficial que supera el 20% de la població activa, amb retallades salarials generalitzades en el sector privat, empitjorament en les condicions laborals, s'uneix ara la major retallada salarial en el sector públic realitzada mai des del final del franquisme.

Congelació de les pensions, retallada en una mitjana d'un 5% dels sous dels treballadors del sector públic, empreses públiques i concertades, increment d'impostos com l'IVA mentre es rebaixa els impostos que afecten a les rendes altes i a les empreses, argumentant la necessitat imperiosa de reduir dràsticament el dèficit públic.

No esperem res de cap govern, ja que aquests evidentment realitzen les polítiques que consideren oportunes en funció dels interessos estatals amb consonància amb els de les empreses. Només amb la contundència i la mà dura necessària s'aconseguirà parar l'empitjorament en les condicions laborals de tots els sectors productius.

¡¡¡NO A LES RETALLADES SOCIALS I LABORALS!!!

CNT-AIT BARCELONA