Can Vies es suma al boicot a Caprabo

Els veïns del barri de Sants, des del Centre Social Autogestionat Can Vies, han fet públic un comunicat adherint-se al boicot a la companyia Caprabo, durant els dies 1 al 15 de desembre, en solidaritat amb els treballadors del Centre Logístic de L'Hospitalet que porten mesos de lluita i de mobilitzacions. A continuació us reproduïm el comunicat de suport.

Agència Confederal de Barcelona.

Comunicat de suport als treballadors i treballadores de CNT de Caprabo

El CSA Can Vies dóna suport als treballadors i treballadores en lluita del centre logístic de Caprabo de l’Hospitalet de Llobregat i crida a secundar el boicot cap aquests supermercats durant la primera quinzena de Desembre.

Ens volem afegir a les protestes que fan els i les treballalladores de Caprabo sobre la precarització de les seves condicions de treball. Ens afegim també a les reivindicacions de la CNT denunciant l’incompliment per part de la empresa de les normes bàsiques de prevenció i seguretat en el treball, la falta de claredat en l’atribució de les primes de rendiment i la promoció real dels i les treballadores i finalment la no retribució dels 30 minuts de descans de cada jornada laboral.

Recolzem la campanya que s’estan portant a terme dins del marc d’aquest conflicte i instem a què el boicot dins del barri de sants sigui total. Per altra banda denunciem de forma enèrgica l’actitud prepotent i agressiva del responsable del Caprabo del carrer de Sants que en diverses ocasions ha increpat als veïns i veïnes que s’han van sumat a les protestes dels i les treballadores.

Des del CSA Can Vies instem als i les veïnes del barri a la participació activa en les mobilitzacions contra la precarietat laboral que pateixen els i les treballadores de Caprabo i a protestar activament per l’incompliment de les seves pròpies normatives.

Explotadors fora del barri!!!
Solidaritat amb els i les treballadores en lluita!!!
Boicot a CAprabo del 1 al 15 de Desembre!!!

12 Desembre 2007
CSA Can Vies