Concentració per la readmissió del delegat de CNT a Multiservicios Aeroportuarios

Una dotzena de militants de CNT es va concentrar el passat diumenge 30 de setembre a la terminal 1 de l'Aeroport del Prat, a Barcelona, davant la imminència del judici en el qual el company Roberto s'enfronta a Multiserveis Aeroportuaris (MA), empresa en què era delegat de la secció sindical fins que va ser acomiadat fa onze mesos. L'acomiadament del company es va produir després d'haver presentat una denúncia per suposats contractes fraudulents, convertint-se així, en un despietat acte de repressió sindical cap al nostre company i cap al col•lectiu de la classe treballadora.
 
La concentració es va fer davant dels taulells de facturació de l'empresa Vueling (la aerolínea on exercia el seu treball el company a través de l'empresa MA), i posteriorment va recórrer una part de l'aeroport fins a l'espai de les arribades, agraïdament concorregut en aquesta tarda de diumenge. Es va informar del conflicte per megafonia i es van repartir octavetes entre passatgers, treballadors i persones que esperaven l'arribada d’ algú. Durant les gairebé dues hores de concentració no es va produir cap incident ni es va impedir el normal funcionament de l'aeroport. 

El dimarts 2 d'octubre es celebra el judici per la readmissió del company Roberto, i perquè ell i tots els i les treballadors/es, puguem dur a terme activitat sindical que es necessita en els nostres llocs de treball.